Wednesday, December 10, 2008

Moving again?!

I just finished unpacking our luggage LAST WEEK.
I just waxed the whole floor LAST WEEK.
I just finished arranging my kitchen.
I was about to start our new life here with our complete "gadgets".

BUT now we (probably) are moving to Salonsa area.
We checked the house out yesterday. It was not much bigger than the
house we are living in now. But it is located at Salonsa, where
expatriates mostly live. There's school bus pick up service for Iki too
if we live there, and the most important thing is that it is
(hopefully) much safer than Old camp area (where we live now). I hope
there would be no motorbike racing in front of our house anymore, I
hope there would be no one knocking our doors almost everyday asking
for job at Hiro's office. And I hope Hiro won't lose anything from his
car anymore :p

Ah well.....I just don't know when and where to start packing AGAIN
(>.<)

7 comments:

LadyinRed said...

Oh no, not again!!!

Tapi kalo memang better area, well, worth all the packing and unpacking again :D...

The Diva said...

what??? diketok dan dimintain kerjaan di tempat Hiro??? WTF??

ya udah pindah aja asal lebih aman.

btw orang2 itu mungkin tau kamu orang Manado, jadi dimanfaatin dianggep "sebangsa setanah air" harus saling membantu, dasarrrr.

Btw papa mamamu jauh ya, dari Manado ke Sorowako?

mamanya Rui said...

Walah, Moet, pindahan lagi? Tapi kalo tempat yang baru rasane lebih nyaman, ya kenapa gak ya. Ganbatte!!

mamanya Rui said...

Ealah, Moet, dirimu tanya alamat rumahku tho. Tak pikir email address, hihi, sorry....

Ini alamatku,
279-0023
Chiba ken Urayasu shi
Takasu 5 - 1 - E403
Regius Fort Shin Urayasu
Japan

benova said...

Edyaan..nek aku gak kuat packing2 lagi, lah di sana gak ada yg packingin duong hehehe.
Tapi yah nek memang lbh aman dan nyaman yo sutra selamat berjuang ya hehehe.

Heran jg masa sih smp to the point ngetuk pintu mnt kerjaan, kalau sales sih mgkn lumrah huahahhaa.
Aku skg jg pny tetangga org indo lagi loh...jg gituh basa basi tp basa basi yang terlalu basi.....Tp so far sih msh belum "menyebalkan" hahahhahahaha.
Tapi ntar kamu di jepang, aku yg mengetuk pintu tanya kerjaan huakakakkakak heheehhehe Masih bingung nih....better mau lanjut di situ atau pindah atau pulkam. hueuehehuehue.

dolphinrider said...

WOW....again.Hahaha, tapi kalo better ya sip lah. Met pindahan lagi ;p

Carla said...

waduh stress amat pindah2 mulu. kayaknya aku ya harus pindah juga. vincent rewel sekali. dia mau yg sempurna semua gitu. pusing gw.