Monday, April 16, 2007

Lovely spring

Spring has come. Sakura has shown its once-a-year beauty. We're lucky that we could see those beautiful trees nearby our apartment, along the main street. A real beauty.



We also have started our small garden at the veranda already. Not much since the temperature is still pretty cold for other plants. I have morning glory flowers in one pot, which have just shown its tiny green leaves yesterday. Two strawberry trees with small flowers blooming already, and one unknown flower that hasn't shown any blooming sign since February *sigh*.



I love this season, andI love this gardening thing, another refreshing from my routine. Give me new little surprise to see every morning :p. Even little Iki also enjoying this new activity.

4 comments:

lily said...

Duh.. si Iki pinter banget bantuin mommynya siram-siram... Coby musti belajar dari Iki nich.. habis dia hoby mencabut soale hihihi... kapan hari nanem kangkung yg baru pindahin ke pot... udah dech.. tidak terselamatkan kangkungku dari jamahan si Coby.

Sheila said...

Hihihi aku suka foto yang dibawah pohon sakura trus kamu ketawa lebar main-main sama Iki itu, natural bangeeettttt.

Hmmm mulai tanam-tanam ya... good luck deh yaaaa, jangan kalah sama aku, Rosie-ku blom mati lho sampe sekarang, and it's been FOUR WEEKS!!! Hahaha...

RidwanFamily said...

wuih.. uapik tenan sakuranya...

kok bisa ya iki telaten gitu, sampe detik ini taneman2 yg aku sayang (yg jumlahnya ga lebih dari 5 biji) masih jauh dari jangkauan ameera.. kalo ke-ranggeh bisa dicabutin dengan kejam :(

imoet said...

Lily,
belom merusak soalnya tiap Iki mulai mau menjamah tanamannya mama-chan langsung "bertindak" hehehe.

Sheila,
hehehe...cakep gak? :p
iya nih, udah spring waktunya mulai bercocok tanam lagi. sayang kali ini gak ada cabe.
gimana kabarnya rosie? :D good job hehehe


intan,
again tanaman2 itu aku jada dengan ketat hehehe. kalo iki mulai mo pegang2, aku suruh "sayang daun...sayang..." sambil ngasih contoh ngelus2 daun hihihi.