Wednesday, November 28, 2007

Finally...

After waiting nervously for over a month finally we got information from Hiro's company. That we really are going back to Japan!

I'm so relieved. That Hiro is not being sent to Africa this time, that we will still be together for some more months until next placement is decided. But part of me is feeling sad....
I sat quietly beside sleeping Iki this afternoon when I just heard the news. Somewhat I felt so sad to leave my bedroom. To leave my kitchen. To leave our home, our very first home.



We're leaving Korea on 28 December 2007. I'll definitely miss this apartment, this neighborhood and this city.....

*Am thinking where to start packing now (@_@)*

9 comments:

WilStop said...

Been here reading your post.. Would you mind exchange links? Hope you do... You can visit me here...

WilStop
Dare to Blog
Life Realities

Please leave me a message if you do!... Have a nice day!...c",)

Pre-chan said...

ikutan lega mama-chaaan >:D< maap jarang komen, tp aku baca blogmu terus kok. selamat yaa..

anyway, tengkyu jg yah :p

The Diva said...

iyaaa ikut lega jugaaa... *walaupun sebetulnya berharap kamu dipindah ke Itali, kan deket sini, jadi aku bisa sering2 nengokin, hehhehehe*

Bagaimanapun, however you complain and hate Korea, it's still your very first home ya Mut...

Hope you will find the next warm place to call home... don't worry too much ya?

Happy packing!!! Hehehehe (sama sekali tidak iri, apalagi kepingin, atau termotivasi men-support dirimu, since I DESPISE, LOATHE, AND HATEEEE packing and moving so much!!!)

NoorIntan said...

horee.. seneng dong deket mertua, iki jadi bisa sering diajak main sama keluarga hiro.. jadi kamu & papa-chan bisa sering kencan berduaan :p
next time minta ke sydney aja ya mut :)

met packing.. don't worry you're entitled to pack heaps of things since it's the three of you... ga seperti sheila tuh, orang satu aja barangnya berkerdus2!

The Diva said...

HAHAHA INTANNNN KURANGAJARRRR... aku kan dulu suka bikin panti asuhan alias menampung anak2 fakir, hahaha.. ceritanya anak2 Indo di Jerman dulu suka ngumpul tempatku jadi sering dapet barang hibahan, barang kelontong, dan ngumpulin segala macam perlengkapan dapur supaya bisa masak2 dan menyiapkan sarapan keluarga besarrr!!! Hehehehehe...

Ehmmm... tapi sebetulnya banyakan baju sih daripada kelontongannya, hihihihi.

HUSSSHHH... mari kita ketawain Shierly dan kardus2nya sekarang!!! :-P

imoet said...

wilstop,
sure, I'll add your link on my page soon

pre-chan,
hehehe thanks pre-chan.
ohh...aku tunggu undangannya :p

diva,
yeah...again this is our first home. berat deh...
aku pusing liat barang2 berserakan dirumahku (@_@)

intan,
hehehe iya, makanya nyari apt yang deket rumah mertua :D
mauuu kalo ke sidney. tapi banyakan projectnya Hiro di negara dunia ketiga...

diva again,
tunggu sampe kamu pindahan lagi. I definitely will be the laudest to laugh :D
binung mo mulai dari mana nih....

WilStop said...

there Imoet... Yeah...Im interested echanginglinks with you,... PLease leave a message if you already added me... Thank you so much Imoet... Have anice day!... Feel sad about your relocation... :(

benova said...

Waaaa..Imoet...selamat akhirnya menjejakkan kaki ke jepang lagi yach.
Udah survey apartment dimana?
Duh pengennya jg pny apartment mewah tinggi menjulang hahahaha.

Hope, bisa jalan2 bareng ya..

imoet said...

wilstop,
thanks, I added you already
hehehe don't feel sad. we're happy o move back to Japan

nova,
ini bakal jadi rumah pertama di jepang loh! :p
udah ada apartemen kok, nyewa dari kantornya hiro. jauhhh lebih murah :p. kita milih yang gak terlalu jauh dari rumah mertua. biar iki bisa dititipin hehehe
iya ntar dijepang bisa jalan2 bareng, masak2 bareng juga :d