Tuesday, September 30, 2008

My first hand-made bag

This is the other reason why I'm so busy lately :).


This is my very first sewing machine. And this is my very first hand made totte bag (NOTE: I NEVER touched a sewing machine before in my life!)



It could be extended





And could be shortened



Tell me what do you think? :p

I gave it to Aki-chan this afternoon (^_^)

5 comments:

yun said...

mut pola ne dapet dari mana?? Aku ya pengen belajar jahit ahh, khan kalo ada anak cewek seneng.. bisa di"dandani" :P

LadyinRed said...

For someone who's never touched a sewing machine that is REALLY good... Planning on sending one over? :p

First time I used a sewing machine was when I was 5, that huge ancient our mothers used to have with human-powered (digenjot pake kaki itu lho :p). Now I have one similar with yours.

Funny thing is I've never actually made something for myself, I did make 'clothes' for my barbie doll back then but that's about it. Now use it for practical reasons only, such us shortening my trousers which saves me heaps of moneys since I ALWAYS need to shorten my trousers! And for fixing or mending our clothings... Dasar gak kreatif ya :p

The Diva said...

eh BAGUS lho bag-nya. Aku juga mau kalo dikirimi satu (lha aku njahit kancing baju aja nggak isa, hahahaha)

that is REALLY pretty, Intan is right.

benova said...

oh dear...so keren mak.

Punya mesin jahit..unbelieveable.
Aku pernah coba mesin jahit yg manual itu loh wkt kecil dulu kan mamaku buka jahitan. Alamak susahnya, cmn bisa genjot hehehe.

Yang ini praktis kayaknya, bisa buat bordir jg gak ama obras?
Salah satu item yg kudambakan.hahahaha.

Bisa buat bisnis jg mut hohohoho, buat tas bikin model dewe.
Mestinya dari kain batik mut, biar khas indo buat temenmu hihihihihi.

benova said...

Imoet.........mau tanya kamu beli dimana ini?

Aku males je browsing2 :P.

Aku soale kmrn lht di TV itu harga 10rb merk Janome, aku lht di web tp bingung jg..py pesene rasae wes sold out. Emang macam jahitane gak seakeh pnymu kok. Paling cmn 3-4 gitu.

Lah deket rmhku itu ada merk brother 17800..cmn aku gobloke keburu ngomong ada seng 10rb ini, jadine cmn dibudget segitu tok hix hix.....

Kamu beli itu isa dipake ndek Indo kah?Kan volt e itu tak lht nek ndak 100V atau 110 V, nek 110V mgkn isa dibelike stavolt gituh, tp nek 100V apa ada stavolt ato apa sih namae seng isa ngubah 100V jd 220V.

Hehehe....pengin..sih, aku skg lg jahit2 pake tangan huekekek.